Totalconsult.no

Driftansvar for din bedrift?

Driftansvar for din bedrift?

Det er ikke alltid ønskelig å it-drifte egen bedrift, selv om det er en liten bedrift. Driftsansvar krever mer kunnskaper om teknologi mange ikke har utdannelse for. IT-drift er egen utdannelse mange ikke har. Tidligere kunne kunnskapen for drift læres underveis, men har med årene fått høyere krav om skolert utdannelse og erfaring. Drift har blitt langt mer teknisk, og fortsatt er det utvikling, nytenking og satsing på dette området. Eksterne firmaer innen it-drift kan vise til dypere kunnskap innen smart og god teknologi. Erfaring og multikompetanse er kritisk.

Kvalifisert teknologisk drifting

En ekstern bedrift som tilbyr it-drift er fleksibel, ser smarte løsninger og har fokus på kundenes behov. Tilbyr du tjenester som drifting av servere, skytjenester, nettverk og infrastruktur trengs kundeforståelse og fokus. Hva trenger kunden hjelp til? Er det kun server drifting? Trengs hjelp til infrastrukturen og smarte tekniske løsninger som håndterer hverdags trafikk og tider med høy trafikk? Landlo tilbyr ulike tjenester og nivåer. Med bred kompetanse i Citrix kan bedriftens behov med ulike skytjenester betjenes.

Fokuser på hva bedriften gjør

Trenger foretaket ditt hybride skytjenester med litt av hvert? Sitt ned og få hjelp til klarering av hva bedriftens behov. Trengs blanding av private og offentlige skytjenester? Med både privat og offentlig valg kan infrastruktur og tekniske løsninger trygt lagres i eksterne servere med skytjenester som på glimrende vis håndterer tilgang, trafikk, hastighet og sikkerhet for bedriften. Med tilgang til trygge datasentre trenger ikke bedriften å bruke tid og penger på server utstyr og andre nettverkstjenester. Bedriften kan fokusere på hva den gjør best, og ekstern leverandør håndtere it-driften. Slik sparer du penger, ressurser, og tid.

Hva tilbyr de?

Nordlo kan bygge et nettverk for deg og skape perfekte løsninger. Om du trenger kombinasjon av VAN, trådløse Wi-Fi, LAN, VPN eller nettverk kan det bygges for deg. Samtidig kan brannmurer, balansering av trafikk og belastning av nettet håndteres på en trygg og effektiv måte. Landlo har ekspertisen og erfaringen med ulike typer it-drift og gir gode og smarte tekniske løsninger. I tillegg til server drifting og skytjenester har de offentlige skytjenester i for eksempel Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud. Utvalget gjør det mulig å sjekke trafikk og belastning, plattformer for utvikling samt tilby tjenester som krever spesielle løsninger. De håndterer lisenser, administrasjon, flytting av data og vedlikehold. Enkelt kan de håndtere driften og du kan fokusere på alt du gjør best. Med fleksibilitet, tilgjengelighet og profesjonalisme er bedriften i de beste hender.  

Kvalitet og leveranse

For mange kunder kan drift av IT systemene fort bli uoversiktlige og kostbare. Med god kommunikasjon, fokus på kundenes behov og rett veiledning til smarte tekniske løsninger oppnås tilfredse kunder. Enten kunden trenger få tjenester, eller fullt opp med serverdrift, håndtering av daglige operasjoner og mer oppnår du suksess og skaffer flere nye oppdrag.

ultimate-pro