Totalconsult.no

Hvordan skaffe seg kunder?

Hvordan skaffe seg kunder?

Det er ikke lett å vite hvordan man skal få seg kunder når man starter sin egen business. I denne artikkelen skal jeg gå nærmere inn på dette.

Følg drømmene dine

For meg har det alltid vært viktig å få mine drømmer til å bli virkelighet. Det er derfor jeg jobber hardt og lenge med å skaffe meg et nettverk innenfor business, slik at jeg kjenner folk jeg har felles interesser med. Dette har gjort at jeg allerede har en del kunder til prosjektene mine i mitt personlige nettverk.

Jobbe hjemmefra

Noe som alltid har fascinert meg er å jobbe hjemmefra og tjene penger passivt. Når jeg har skaffet meg kunder som betaler for tjenestene mine, så er det slik at jeg kan fortsette å selge andre tjenester til disse kundene.

Besøk folk og dra på messer

Der jeg skaffer meg flest kunder er når jeg drar på messer og konferanser. Det å snakke med folk er utrolig viktig for å bygge opp sin egen business. Det å legge til folk på LinkedIn og andre sosiale medier kan være med å bygge din merkevare, som igjen vil gi deg flere kunder.

Det finnes ingenting som er verre enn å gå tom for batteri når man er ute og farter. Derfor pleier jeg å bytte iphone batteri så ofte jeg kan før å sørge for at det alltid er som nytt.

Det å vite hvor man skal dra kan være litt vanskelig i starten, men når du har funnet din bransje finner du fort ut hvilke konferanser, messer og samlinger de har vært eneste år. Prøv å få tid til å arrangere din egen lille stand eller møte. Dette gjør at folk som er interessert i det du selger vil ta seg tiden til å komme og vipps har du enda flere kunder.

Regn med at det tar tid

Det å bygge en solid kundebase tar lang tid, men det er utrolig verdt det. Når du har fått noen til å kjøpe et produkt fra deg som de er fornøyd med, er sannsynligheten for at de kommer til å kjøpe et nytt et enda større.

Det er bare å prøve!

ultimate-pro