Totalconsult.no

Komfort på jobben

Komfort på jobben

Hjemmekontor eller ikke, skal du jobbe på kontor, da må du ha komfort. Det kan hende du trenger et hev -og senkebord, men først og fremst trenger du en god kontorstol. Har du noen gang prøvd å sitte litt for lenge i en alt for dårlig stol, men tenker pytt sann du er da fortsatt ung og sprek? Få den billige skiten ut av kontoret med det første. Her skal vi se på noen kontorstoler som holder mål.

Håg Tribute

Dette er kontorstolen som har alt. Ryggen er buet slik at den passer kroppens form, og setet er polstret i skinn-fabrikat. Den har støtte for korsryggen og armlener for en mer behagelig sittestilling. Dette er en stol man kan sitte i time etter time uten å få plager. Kjøp den med lån på dagen eller oppsparte midler som gir fradrag på skattemeldingen.

Cepter Rogue

Dette er ikke bare en arbeidsstol, det er også en gamingstol. Og hvorfor ikke kle inn hele kontoret med gamingstoler. De er jo så forbasket komfortable. Tenk deg hvor mange timer de sitter der på rommet sitt, det er ikke bare på grunn av spillet. Cepter Rogue har god nakkestøtting og integrerte armlener.

Vela kontorstol

Vela er en stol fra Scan Sørlie bedriften. Her får man en kontorstol av høy kvalitet som oser av komfort. Stolen er robust med gode funksjoner for å regulere sittestillingen. Denne gir mye komfort for en god pris.

ultimate-pro