Totalconsult.no

Kontorstolen – et viktig arbeidsredskap

Kontorstolen – et viktig arbeidsredskap

En kontorstol er en viktig del av kontoret. Det er flere faktorer, som spiller inn. Den skal ikke bare være komfortabel å sitte i, men den skal også være estetisk flott i rommet.

Folk som jobber på kontor sitter mange timer hver dag. På samme måte, som i fysisk jobb er det viktig at man i et stillesittende jobb sitter ergonomisk riktig hele dagen.

 

En kontorstol trenger flere funksjoner
Man sitter som regel ikke på samme måte hele dagen. Man flytter seg gjerne rundt i jakten etter en komfortabel stilling. Derfor er det en stor fordel at kontorstolen kan løftes opp og ned, at sitteputen kan løftes og lette tyngden og at man kan hvile armene på armlenet og eventuelt ta de bort i løpet av dagen.

 

Det kan være vanskelig å velge
Trenger dere nye kontorstoler til hele kontoret, er det viktig å tenke på at de forskjellige kroppene er som forskjellige personligheter – med forskjellige behov. Derfor er det flere faktorer å tenke på, før du eller dere velger den riktige kontorstolen. Det kan være smart å velge en kontorstol, med flere funksjoner, slik at så mange behov som mulig blir stillet. Er du i tvil om hvilken kontorstol du skal velge kan du alltid få gode råd fra en profesjonell.

Black office chair isolated on white background

 

Det estetiske spiller også inn
Ikke bare funksjonen er viktig når du skal velge en kontorstol. Kontorstolen er en viktig del på kontoret. Farge og stil spiller en stor rolle for de fleste. Heldigvis kan kontorstoler fås i mange forskjellige farger og modeller samt med mange forskjellige funksjoner.

Fargen kan gjøre en stor forskjell på kontoret. Er du eller dere til de klassiske fargene som svart eller hvit? Skal det være en kontorstol i en knæsj farge som gul eller neongrønn, som kan utgjøre den siste detaljen på et klassisk kontor? Du kan også velge mellom skinn eller stoff designs. Hvilket stoff kontorstolen er laget av, spiller også en rolle for hvordan man sitter i stolen.

 

Kontorstol i det private
På samme måte, som at kontorstolen er viktig på jobben er den også viktig i hjemmet. Enten hvis du jobber hjemmefra eller til studenten, som skal sitte mange timer med lekser. Kontorstoler kan heldigvis fås i flere varianter, så alle finner en stol som både matcher med den prisen du har lyst til å betale og til dine behov. Det kan være greit å betale litt ekstra penger for en god og solid kontorstol, som holder mange år.

 

Tenk over hvordan du sitter på kontoret, det lønner seg.

ultimate-pro