Totalconsult.no

Oppstart på 1-2-3!

Oppstart på 1-2-3!

Det har aldri vært lettere å starte nettbutikk enn nå.

Netthandel er inn som aldri før. Vi handler mer og mer på nettet, og det er faktisk blitt så vanlig at om tendensen fortsetter vil nette bli den mest brukte kanalen for handel – og dermed utkonkurrerer vanlige, fysiske butikker.

Det er mange gode grunner til dette, og fra forbrukerens side handler det mye om pris og at det på nettet finnes et bedre utvalg. En nettbutikk som Lyreco, for eksempel, har et helt sensasjonelt utvalg på alt du kan trenge til din bedrift. Fra papir og blekk, til møbler og førstehjelpsutstyr. Og for å se hva vi mener: Følg linken til førstehjelpsutstyr.

Som du ser er det ikke grenser for hva du finner av kontorutstyr på Lyreco, og dette er jo også bare ett eksempel på det som finnes på nettet.

Start egen nettbutikk

Du kan lære mye av dette. En av lærdommene er selvsagt det at du bør handle mer på nettet selv. Men en annen er at du selv kan kaste deg på bølgen, og starte nettbutikk i en nisje du liker.

Mulighetene med en nettbutikk er så store at det ville være synd om du ikke vurderte det å starte med dette. Og det finnes så mange bedrifter og tjenesteytere som hjelper deg med oppstarten at du nærmest kan åpne opp en nettbutikk fra en dag til en annen.

Egentlig trenger du heller ikke kjøpe inn varer.

Du trenger ikke varelager

Nei, du leste riktig. For det finnes flere og flere muligheter for det som kalles «drop shipping». Dette vil si at legger inn linker på dine egne nettsider. Når dine kunder klikker på en av disse kjøpelinkene vil din leverandør bli underrettet.

Og denne leverandøren sender så varen direkte til kunden uten at den går til deg først.

Dette er en så revolusjonerende måte å drive netthandel på at det skaper helt uante muligheter. Ford et første trenger du ikke dyre lagerlokaler, så driften blir mer effektiv. Det betyr at du kan sette ned prisene, noe som selvsagt gir deg et konkurransefortrinn.

Start i dag

Men den største fordelen er kanskje likevel at det er så enkelt å starte opp. Du har et mye mindre kapitalbehov, og du trenger ikke engang bruke masse tid på forundersøkelser. Det finnes drop shipping plattformer som gir deg løsninger du kan bruke umiddelbart.

Om du likevel ønsker å selge varer fra eget lager er det selvsagt fullt mulig, og om du velger å lagre varene i ditt eget hus trenger det ikke blir svært mye dyrere. For det er jo ikke slik at bedrifter som selger ting på nettet absolutt må ha dyre kontor- og lagerlokaler.

Det viktigste er at du bruker en god eHandels-plattform. Dette er det som nevnt mange som tilbyr i dag, og du trenger ikke mye teknisk kunnskap for å komme i gang. Sats derfor på å bruke de eksisterende løsningene som finnes for å få en enkel og god inngang på netthandel.

Det essentielle er nemlig å komme i gang i dag, uten å utsette dette lenger.

ultimate-pro