Totalconsult.no

Skap et hjem med personlighet

Skap et hjem med personlighet

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Med lite gulvplass og mange ting, er det perfekt å få tingene dine opp på veggen. Velger du å bruke hylleknekter, kan hyllene dine tilpasses din vegg på en enkel og rimelig måte, og du slipper store bokhyller som opptar gulvplass. Med en hylleknekt kan du selv velge lengden på hyllen din.

Hyller på kjøkkenet

Matinteressen i Norge er stor, og mange kjente kokker gir ut kokebøker. Når du lager mat er det veldig kjekt å ha dine kokebøker lett tilgjengelig. En hylle på veggen er perfekt for dette. Du får bøkene vekk fra kjøkkenbenken og frigjør plass i kjøkkenskapet. Har du lite plass på kjøkkenet, eller noen fine ting du gjerne vil vise frem, er en hylle perfekt til dette formålet. Hylleknekter fåes i mange ulike varianter og størrelser, og med en hylleplate kan du matche kjøkkeninteriøret.

Mother playing with daughter at home

Ikke alle sover om natten

Mange leser på sengen før de sovner, og kan du velge mellom en god bok og smarttelefonen på sengen, bør du absolutt velge en bok. Lyset fra smarttelefonen kan i verste fall føre til søvnproblemer. Sett opp en hylle på veggen over sengen, så har du alle favorittbøkene lett tilgjengelig, og en fin påminnelse til å legge vekk telefonen. Hylleknekter kan også brukes til å henge lamper i, så du kan få leselys over sengen og sparer plass på nattbordet. Eller bruk dem rett og slett til å få et veggfestet nattbord!

Fleksibel innredning i stuen

Med hylleknekter kan du lage din egen reol rett på veggen. Kjøp hylleplater i den lengen som passer perfekt i stuen din, og sett hyllene rett over hverandre, ved siden av hverandre, eller hvorfor ikke diagonalt. Trenger du leselampe over sofaen, er det en super idé å henge en lampeledning med sokkel og pære over en hylleknekt. Da får du en unik lampe. Kjøper du hylleknekt i tre, kan du borre et hull i den, og tre ledningen gjennom. Vårt store utvalg av hylleknekter kan du se her.

Vær kreativ og leken

Hylleknekter kan brukes på mange måter, og bare kreativiteten setter grenser. En idé er å bruke store knekter, en rund stang, og så henge det på veggen som en garderobe, gjerne på barnerommet. Bor hull i knektene og fest stangen med tau, eller fest stangen rett i knektene. Med store knekter kan du også lage et vegghengt, plassbesparende skrivebord. Kjøp litt tau, og en hylleknekt, og heng en potteplante på veggen. Som du skjønner kan en hylleknekt brukes til mye mer enn bare en hylle.

Små leiligheter med ny plass

Problemet med å bo i en liten leilighet, er at man ofte ikke har all plassen man trenger, og gulvplassen er begrenset. Mange kvadratmeter forsvinner til oppbevaringsmøbler. For å få bedre romfølelse, og mer bevegelseplass, lønner det seg å utnytte rommene i høyden. Gangen flyter gjerne over med luer og votter. Sett hylleknekter på hver sin side av ytterdøra, og få en hylle over. Der kan du sette vesker og hatter som ikke er i bruk, eller esker med alt av votter og luer. Alternativt kan hylleknektene brukes til å henge opp sportsutstyr, sånn som skateboard.

Forny hjemmet ditt i dag

Hylleknekter er ikke en stor investering, og et enkelt virkemiddel for å få fornyet hjemmet. Se deg rundt og du vil se at du kan spare mye plass ved å få tingene dine opp på veggen i stedet for å ha alt stående på gulvet. Ta grep, vær kreativ, og du kan ikke feile.

ultimate-pro